Tycker inte om att införskaffa kläder som används just till specifika tillfällen. Väljer att investera i plagg som jag direkt ser en multifunktionell användning i. Vi lever alla i en stressad vardag. Mycket ska hinnas med på dygnets 24 h. Känner ni igen det? Det ska gärna gå fort på morgonen. Barnen ska väckas, fixas, frukost förberedas och förtäras, in i bilen med hela gänget och dessutom komma i tid. På detta ska du ha tid att själv fixa dig så att du är nöjd och redo för dagen. Jag behöver alltså lägga minimalt med tid på mig själv för att rodda i allt annat. Därför behöver jag en funktionell garderob och så smart make-up som möjligt. Jag är ute efter enkelheten.

Min outfit måste funka från lämning på dagis/skola till inköpsmötet på förmiddagen till lunchen i stan. Kunderna ska bemötas i butiken på eftermiddagen och såklart ska vi hinna med ett glas rosé på AW vid 19. Kläder som enkelt går att klä upp och klä ner. Detaljerna ändrar outfitens skepnad och syfte.

På inköpsmötet i Köpenhamn i veckan blev det denna vackra klänning från Stine Goya. En svart klänning men allt annat än tråkig. Älskar de transparenta detaljerna i midjan, den klockade ärmen och strukturen i tyget som gör den så intressant. Längst fram i skokön i garderoben stod dessa bootsen i modell högre. De blev en härlig brytpunkt. Väska för dagen blev varken en Gucci, LV eller Balenciaga. En enkel flätad historia från Formentera. Fick såklart med mig underbara gula rosor till butiken. Enkelt.

Stine Goya Emmerys Ganni Köpenhamn

Stine Goya

Jag bär en klänning från Stine Goya och boots från Ganni.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sju − 4 =