Emma Fällman

 

Som vi längtat efter sommarvärmen och nu äntligen är den här med oss. Jag har dessutom väntat extra länge på att äntligen få ta på mig scarfen, eller multiscarfen som jag kallar den då den kan användas på så många olika sätt. Svep det runt kroppen som en klänning eller topp. Knyt en turban på huvudet eller bär den som en kimono.
Har alltid med mig en scarf på resan då den tar lite plats i väskan och ger mig kombinationsmöjligheter i oändlighet. Emma Fällman anser jag är ledande i Sverige i sitt område och hennes scarfer är så otroligt vackra att man bländas. Med dessa handmålade fina print försöker jag alltid använda det i någon ”öppen” variant då man verkligen vill framhäva dessa bedårande print. Älskar att bära den som en klänning, kjol och eller bara som en stor rosett kring halsen med en vit t-shirt och jeans. Det bästa av allt är att den  2 juni kommer vi att ha ett härligt sommar-event i butiken dit Emma Fällman själv kommer att vara på plats och hon kommer ge er en massa tips och berätta om hennes kreationer. Ser väldigt fram emot att se er här med oss.

Scarf blå Tiger Emma Fällman härScarf vit med ett akvarellmålat print Stine Goya här / Boots Ganni här/ Sidenkimono med fåglar G.Kero här / Scarf vit som turban Emma Fällman här

Bilder tagna av Tyra-Stina Mim

Sign up for news, offers & more

 

You May Also Like