Letar du efter en ny jacka inför hösten? Höstjackan är ett av de viktigaste plaggen. Fuskpäls, lack, skinn och sammet är materialen du ska gå efter. Många av de stora modehusen visade plagg i just dessa material. Här guidar jag dig igenom mina favoriter i höst och till en mycket bättre peng än de större modehusens alternativ. 

Ganni

Denna jacka från Ganni har ägt streetsstylegatorna. En urcool skinnjacka i lack med en pälskrage. Kolla in ryggen på bilden ovan. Broderade blommor tillför en mer kvinnlig och romantisk touch över denna rockiga skönhet.

Stine Goya

En blå fuskpäls från Stine Goya. Supersnygg till vargdagen med sneakers.

Bomberjacka

Bomberjackan håller i sig. Våga en med print på som denna i army från Ganni. Detta är en vattentät jacka som funkar till alla väder och tillfällen.

Biker jacket

Den klassiska bikerjackan är hetare än någonsin. Ganni tycker jag gör den bästa för tillfället i ett mjukt kalvskinn. Älskar den något nättare modellen som göra ett den passar till allt och höst/vintertid kan den bäras inomhus istället för kavajen.

Stine Goya

Stine Goyas sammetskavaj är en given favorit i höst. Strukturen i tyget, knapparna och färgen gör denna fina kreation till en aha-upplevelse

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − tre =