Regnet letar sig neråt, förbi våra fönsterrutor och vidare in till våra känslor. I dessa tider är det viktigt att inte låta regnet dränka en i negativitet och trötthet. Lägg gärna tid och kraft på dig själv och ditt utseende. Denna veckan skulle jag därför vilja slå ett slag för det coola skönhetsmärket NARS.

NARS har alltid legat mig varmt om hjärtat ända sedan jag gjorde min praktik hos dem i New York som 20-åring. Vidare har märket vandrat med mig då deras produkter alltid är överraskande, fantasifulla och otroligt bra.

Alla dagar i veckan röstar jag på mycket färg på läpparna och mindre kring ögonen. I höst målar jag helst mina läppar i rött men är sugen på att även testa mörkare toner. Våga prova dig fram!

Missa inte NARS aktuella kollektion just nu som är ett samarbete med konstnären Man Ray. Mycket glitter, färg och lekfullhet! Precis vad man behöver i höstens vardag. Shoppa NARS här.

You May Also Like