Hur jag kryddar

Klänningar som kan användas och kombineras på många sätt och som funkar till många tillfällen hittar ofta in i min garderob. Denna lilla svarta med den där lilla detaljen som jag är är lite kär i. Volangen. Volanger på plagg är något jag blir lite extra glad över och väljer gärna att bära. Det finns någon nostalgikänsla över volanger, tillbaka till barndomen. 80-talet när det var som finast.

Dagen till ära skulle vi ut och äta och en t-shirt med höga klackar utgjorde en snygg och distinkt outfit. Klänningen är så dramatisk i sig och älskar att bära den med en enkel t-shirt eller varför inte en polo, skjorta eller blus sen när det går mot kallare dagar. Kryddan blev jackan och skorna i mocka. Det är något vackert med mocka som jag alltid varit svag för.

Nu måste jag lämna er för snart är ett gäng kvinnor på väg hit till butiken

Ha en skön dag.

 

Ganni

Ganni

En scrunchie i siden fick först pryda min handled för att sedan hålla upp håret.

Bikerjacket

Kawaii

Ganni

Kawaii

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

två × 4 =