Leo vs glitter

En dag i Köpenhamn är alltid fylld med så mycket. Det blir ofta intensivt och mycket ska hinnas med. Mycket möten, inköp och försöker alltid testa ett nytt kafé, restaurang och ta igen med våra vänner som bor här. Idag hängde det regn i luften och då kändes min leopardkimono som en day-saver över mina shorts som något bekvämt och skönt. En kimono är alltid ett bra alternativ det vet ni som följt mig här att jag tycker. Speciellt kan jag tycka när man bär något kort som i detta fallet ett par short, bikini, tajt klänning eller en kortare kjol. En kimono liksom väger upp det korta och man känner sig mer bekväm. Tycker att denna lite galna färgkombinationen blev klockren. Ni ser, leo och glitter passar ju till allt.

Kaibosh

Leopard

Köpenhamn

Köpenhamn

Veja

Formentera

Ganni

Jag bär kimono, shorts och topp från Ganni. Glasögon från Kaibosh. Skor från Veja.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ett × tre =