Svårt att författa årets önskelista? Inspireras av mina få men betydelsefulla önskningar;
1. Pierre Jeanneret ikoniska möbler. Så vackra men ack så dyra.
2. En turban i rött skinn har en given plats på min önskelista. Denna från Gucci.
3. Denna parfym från Raaw by Trice, Black Santal har jag väntat länge på. Min nya signaturdoft. Det blir en julklapp från mig till mig. Är inte så glad för feminina och blommiga dofter som endast är för kvinnor. Denna sensuella unisex-doft  är mystisk, tung och kryddig.
4.  Doftljus Cire Trudon. Dofter från ljus och roomspray omfamnar mitt hem och är alltid en viktig del i vardagens upplevelse. För mig sitter det så mycket minnen i en doft.
5. Kombon byxa och klänning från ATTICO. Älskar färgen och att klänningen skriker 80-tals punk men ändå är kvinnlig.
6. Älskar att få upplevelser. Gärna på andra sidan sundet i Köpenhamn där utbudet är stort och i framkant. Testa en ny restaurang, vinbar eller en konsert. Hade inte sagt nej till Lady Gagas spelning i Köpenhamn på Royal Arena den 17 februari.

You May Also Like