Ny bekantskap i butiken

Långt där inne är jag en riktig skönhetsnörd och jakten på de renaste, mest effektiva och snygga produkterna är ständig. Just kombinationen ekologiska och effektiva produkter som gör något för min hud och miljö ligger allra högst på listan. Då jag driver en butik med ett personal-shopping koncept känns det extra viktigt och det ligger ju på mina axlar att bara ta in det bästa för mina kunder. Inget annat existerar. Det jag visar min kund måste jag kunna stå för till 100%. Har under en längre dit letat efter en ny skönhetsprodukt med rätt egenskaper och så kom dagen då jag trillade över Raaw in Jaar när jag bläddrade i danska Cover. Jag fastnade för en artikel om grundaren Trice Angie Christiansen. Hela hennes tankesätt och filosofi bakom märket fick mig genast att känna igen vad jag sökte och visste att detta New York-baserade märke bara måste visas för mina kunder. 

 

Raaw in a Jar

Ända sedan Raaw in a Jar poppade upp i danska Cover har jag stött på märket lite överallt. Det syns flitigt i modetidningar och på badrumshyllorna hos våra stora modebloggerskor.

 

Raaw in a Jar

Pernille Teisbaek en trogen användare av Raaw in a Jar.

 

Raaw in a Jar

Likaså Courtney Trop bakom det superinspirerande instagramkontot Always Judging.

 

Raaw in a Jar

Inga syntetiska ingredienser här inte. Paraben, petroleum och sulfatfri. Inga kemikalier, alkohol, färgämnen eller onaturliga konserveringsmedel. Denna ansiktsoljan är som en sommarvind i ansiktet.

 

Raaw in a Jar

Känns som att vi börjar komma bort från smink, makeup och ett alltför kamouflerat ansikte. Istället vill vi ha ett friskt ansikte som mår bra och strålar av naturlig och ren lyster. Detta fina stilleben hittade jag hos Courtney Trop.

 

raw20

Här testar Pernille Teisbaek  Seaweed Serien som nu även finns att köpa i butiken. Välkommen in och testa tvålen eller varför inte den härliga alg-kroppskrämen.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fyra × 2 =