Veckan drog igång med dunder och brak när sommar-rean satte fart.  Även en favoritkollektion från Ganni har landat och blivit uppackad. Så efterlängtad. Alltså kolla den fantastiska leokappan. Ganni är modhuset som gör leopardprintet exklusivt men rockigt. Hade aktat mig för budgetaffärerna då plagget kan se billigt ut och den power-effekten som leo ger lätt kan bli trashigt och platt.

Att göra leoprint med klass är en konst.

Pion

Vårt hus befinner sig just nu i sitt esse med en prunkande grönska som bultar från alla hörn och kanter. Att köra ner till oss i Råådalen är som att komma ner i en djungel. En stilla, rofylld dal omgiven av alla möjliga träd och buskar. Pricken över i:et är Råå-ån som sakta porlar förbi.

Royal Copenhagen

Finns alltid tid och tillfälle för en fika ute på altanen.

Raaw in a Jar

Raw in a Jaar är det danska märket tillverkat i New York som läkt mina hudeksem och trollat bort kvisslor och gjort huden alldeles underbar på bara ett par veckor. Helt naturliga och giftfria produkter. Nej tack, inga mer skadliga kemikalier ska få gå in i min kropp. Stolt att ha fått in produkterna hos mig.

Matta

Ett inredningstips som ombonar och lyfter ett rum på ett enkelt sätt är mattan. Låt mattan rama in möblemanget på ett elegant sätt. Det är häftigt att låta mattan hålla ihop möblerna som kan kännas spretigt utplacerade. De kommer genom mattan i kontakt med varandra och skapar ett helhetsintryck. Satsa på en färgglad eller mönstrad variant. Själv är jag tokig i marockanska mattor och Monica och Marie på Ballroom Blitzz handplockar de finaste just nu.

The Selby

En dröm man går och bär på är den många bär på med mig. Pooldrömmen. Att en dag få krypa ner i sin egna pool en stekhet sommarkväll. Denna inspirationsbilden från The Selby är fantastisk och skvallrar rätt mycket om hur vår pooldröm en dag kan se ut.

G.Kero

Fina vänner växer inte på träd och när de under veckan som gått kommer och tar med sig sååå söta bebisar får de gärna komma lite varje dag.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tre × ett =